VASTU ANALIZA POSTOJEĆEG STANA

VASTU ANALIZA POSTOJEĆEG STANA

STANARI: žena, muškarac, dijete

BITNE ZNAČAJKE U OVOM STANU

*Sjeveroistok jako otvoren sa cestom sa te strane i balkonom, iako značajno nedostajući, daje sreću, blagoslov za djecu, emotivnost, duhovne principe i znanje (u stvarnom životu postoji puno sretnih trenutaka, znanja i duhovnih principa u životu familije). Po suprotnoj osi, gdje energija najjače struji, jugozapad isto tako otvoren i značajno nedostajući sa balkonom, daje nepredviđene događaje u familiji, pritisak na mental, nedostatak stabilnosti i uzemljenosti te stalnu potrebu za pokretanjem (žena stalno aktivna bez pravog mira u sebi, muškarac manje aktivan ali nemiran u umu, česti i nepredviđeni izazovi za rješavanje).

*Istok potpuno zatvoren te odsječen radi stubišta koje pripada zgradi, daje slabost, teškoću, pritisak na zdravlje stanarima, manjak prave vizije u životu, teže započinjanje stvari, ali posebno muškarcu kojemu je ova energija jako bitna (muškarac se u stvarnosti ne osjeća dobro u stanu, te je u podređenoj ulozi u odnosu na ženu, iako se nikada u životu nije porezao od kada je u ovom stanu to se dogodilo puno puta, želio bi da izađe iz stana). Zapad kao i istok potpuno zatvoreni ukazuju na neke teškoće oko započinjanja stvari u životu ali i teškoće sa završavanjem (u stvarnosti ovu neravnotežu više osjeti muškarac koji ima teškoće i kod započinjanja i kod završavanja stvari).

*Sjever izuzetno jak i otvoren velikim prozorima, sa cestom sa te strane daje veliki potencijal za posao, biznis i zaradu (žena radi te jake ženske energije dominantna u odnosu, pogotovo zbog zatvorene muške energije istoka, te oboje puno rade, uspješni su i dobro zarađuju). Jug također otvoren velikim prozorom ukazuje na snažnu energiju u stanu te mogućnost svađe (u stvarnosti je dolazilo do svađa i sukoba između partnera).

*Sjeverozapad potpuno zatvoren drugim objektom sa strane, te značajno nedostajući daje krutost i nerazumijevanje u odnosima, teškoće u cijeloj obitelji te problem sa emocijama (u stvarnosti ima dosta nesuglasica i nerazumijevanja u komunikaciji gdje „muškarac priča o jabukama a žena ga shvaća da priča o šljivama“, odnosi su kruti, cijela obitelj pati). Na drugoj osi jugoistok također potpuno zatvoren drugim objektom i značajno nedostajući, daje problem u ljubavi i strasti, pogotovo kako se radi sjeverozapada javljaju nesporazumi i slaba komunikacija, energija se seli na drugu stranu gdje zatvorenost i nepovezanost sa tom stranom daje hlađenje u ljubavi, smanjivanje strasti (u stvarnosti nakon nekog vremena boravka u stanu došlo je do smanjivanja i značajnog gašenja ljubavi i strasti kod partnera).

*Centar stana pada na stubište što donosi raspršenu i necentriranu energiju u stanu bez pravog energetskog centra (u stvarnosti svatko vuče na svoju stranu i nema pravog mira).

*Ulazna vrata u stan padaju u smjeru sjeverozapada što ukazuje na nemirnu energiju u stanu i puno aktivnosti te misli (u stvarnosti postoji stalna aktivnost stanara te manjak mira).
*Wc nasuprot ulaznim vratima donosi temu u životu kojom se ukućani suočavaju, dakle stalno neke teškoće, problemi, izazovi koje treba rješavati (u stvarnosti svako malo se pojavljuju stvari i problemi koje familija treba rješavati kao i teška energija u stanu).

*Kuhinja na području vode i sjeveroistoka nije dobro mjesto i stvara disbalans u stanu (u stvarnosti se to ne osjeti toliko značajno jer je u familiji priprema uglavnom sirove hrane).

*Noge Vastupuruše padaju van kuće „na prazno“ te na tom dijelu ima puno otvora što uzrokuje nestabilnost i neuzemljenost u životu, dok je glava Vastupuruše također izvan stana ali tu puno otvora poboljšava sreću, znanje i životnu inteligenciju koja dolazi sa te strane.

*U natalnoj karti žene planeta SUNCE prolazi kroz prozor što za nju poboljšava autoritet, snagu i moć (u stvarnosti ona je puno snažnija i dominantnija figura u kući). Ali također i njezin RAHU ide kroz balkonska vrata što daje stalnu potrebu za akcijom, pokretanjem i nemogućnost da se smiri i stane (u stvarnosti ona je ekstremno aktivna i nemirna sa nemogućnošću opuštanja). JUPITER prolazi, te je ŠKORPIJA točno na mjestu kuhinje, što daje veliku širinu, dubinu i znanje u kuhinji (u stvarnosti žena je izuzetno kreativna i spretna kod spremanja svih vrsta vegetarijanske i sirove hrane te drži razne edukacije drugima). JUPITER prolazi točno kroz veliki otvor blagovaone što ukazuje na znanje, duhovnost i sreću za ženu (u stvarnosti ona je jako duhovna, sa puno znanja, visoko obrazovana).

*U natalnoj karti djeteta MJESEC prolazi kroz veliki otvor blagovaone što ukazuje na majčinu podršku, a što djelomično za njega anulira blokirani sjeverozapad (u stvarnosti dijete ima veliku podršku i životno učenje od stane majke). Ali je isto tako mnoštvo povoljnih planeta zablokirano u zidu i to preko najvećih oštećenja što ukazuje na ograničenu mogućnost izražavanja svojih osobina.

*U natalnoj karti muškarca planeta MARS prolazi točno preko obadvije wc školjke što može donijet neke nezgode ili nesreće (u stvarnosti muškarac se porezao mnoštvo puta od kada je u ovom stanu).

*U natalnim kartama svih troje RAHU i KETU kod svih prolazi kroz otvore što ukazuje na snažne karmičke aspekte koji se aktiviraju u stanu u životu familije, ali i izazova koje treba rješavati (u stvarnosti shvatili su povezanosti i karmu koja ih veže iz prošlosti, a i stalno se događaju karmičke stvari koje treba rješavati tako da se osjećaju umorno i iscrpljeno).

Napravljene su smjernice za ispravljanje oštećenja u stanu te su postavljene korektivne mjere jantre i piramida. Ukućani su nakon toga osjetili značajna poboljšanja energije u stanu iako kod većih neravnoteža je nemoguće u potpunosti anulirati i ispraviti oštećenje, ali im te korektivne mjere omogućavaju da se situacija značajno popravi, preokrene te da lakše prevaziđu izazove.