Oznaka: uređenje prostora

VASTU VODIČ – 3 GUNE U PROSTORU

Vodič nam na jednom mjestu donosi kvalitete svake gune i sve što je povezano sa njima, kakve trebaju biti idealne kvalitete svakog dijela prostora u kojem boravimo a prema stranama svijeta, elementi i namještaj koji su tu povoljni, koje djelovanje je najbolje raditi na pojedinoj strani našeg doma ili poslovnog prostora te što se događa ako je neka guna dominantna.

VASTU VODIČ – 5 ELEMENATA U PROSTORU

Vodič nam na jednom mjestu donosi kvalitete svakog elementa, sve njegove osobine, kakav je idealan prostor na tom dijelu a prema stranama svijeta, koji elementi i namještaj tu pašu te koje aktivnosti je najbolje raditi na tom dijelu prostora u kojem boravimo ili radimo.

VASTU VODIČ – 9 PLANETA U PROSTORU

Vodič nam na jednom mjestu donosi kvalitete svakog planeta, njegove osobine, kakav je idealni prostor na tom dijelu a prema stranama svijeta, koje su idealne aktivnosti u tom dijelu, koje prostorije su tu povoljne kao i elementi te namještaj.

UREĐENJE DOMA PO VASTU PRIRODNIM PRINCIPIMA

ISCJELJIVANJE PROSTORA

Iscjeljivanje i uređenje prostora po vastu prirodnim principima. Šta nam se događa u životu s obzirom na prostor u kojem živimo. Kako si možemo pomoći?