đjotis-vastu-savjetnik-projektant

O nama

1994. godine dobivam diplomu inženjera građevinarstva i do danas radim u više poduzeća na izvođenju i vođenju radova visokogradnje, manjim projektiranjima i klesarskim radovima.1996. godine kreće moja duhovna potraga s transcendentalnom meditacijom pa nizom tehnika i znanja kao reiki, hata yoga, tečaj istine, kriya yoga, preporađanje, umijeće življenja, kobrin dah, soulwork, regresija u život između života, vibracijsko procesiranje uma, himalajska yoga, pet ritmova, NLP i drugo s čime sam se u većoj ili manjoj mjeri susretao.

2010. godine prolazim prvi stupanj vastua kod učitelja Ignac Perasa i to okreće novu stranicu u mojem životu. Slijede svi stupnjevi đotiša i vastua kod istog učitelja te dalje usavršavanje znanja s drugim učiteljima kod nas i iz Indije, kroz mnoštvo knjiga, kao i izučavanje vastu objekata u Indiji. Tu je vrijedno pridodati dugogodišnje izučavanje ayurvede koja uz vastu i đjotiš čini savršeni spoj drevnog znanja u današnje vrijeme.

Mnoštvo prođenih objekata uz mnoštvo đotiš analiza dalo mi je razumijevanje više nego savršenog spoja vastua i đotiša u kojem se vrijeme i prostor pretapaju jedno u drugo i koji djeluju u potpunoj međusobnoj interakciji.

Duboko sam zahvalan svima koji su mi velikodušno pomogli u izučavanju ovog velikog i vrijednog znanja. Hvala.

 

Margito Jušić, ing. građevinarstva, vastu savjetnik i projektant, đjotiš savjetnik