Iskustva


Usprkos otporu koji je na mene izazvala zapadna astrologija, a uz mnoge signale po putu vezano uz đotiš, napravila sam đotiš kod Margita te po prvi put u životu iz ugla “astrologije”, dobila sam “sliku” sebe koju sam mogla da povežem sa sobom, potpuno, kako emotivno, tako i karakterno i duhovno. Ono što je bilo ključno u tome da dobijem takav uvid je pristup koji Margito ima u izradi i tumačenju te da mi približi na način koji mi je razumljiv.  Hvala Margito na svim uvidima, korisnim informacijama i savetima, a iznad svega, hvala na divnom pristupu i “pravim” rečima. Sa Vastu sam se susrela par meseci pošto sam se preselila u novi stan. Jedna od ključnih rečenica koju mi je Margito spomenuo u jednom od razgovora ostavila je na mene dubok utisak: “Prostor u kojem živimo, materijalizira našu karmu!” I fakat, to je apsolutno tačno. Od trenutka kada sam prešla u novi stan , nakon nekoliko meseci izrađen je vastu koji je sve elemente mog života detaljno prikazao, te smo tamo gdje su bila oštećenja napravili korektivne mjere za ispravljanje. Vastu sam lično doživela kao jednostavno usklađivanje sa prirodnim elementima i principima.

SNEŽANA,voditeljica radionica za lični razvoj, Beograd


Već sam imala ranija iskustva s đotiš analizama čak i sa Indijcima, no ono što mi se posebno svidjelo kod Margita je njegova otvorenost i neposrednost u pristupu klijentu, kao i predanost radu.  Margito jako duboko poznaje ova znanja i trudi se svakom klijentu dati 100% sebe jer mu je zadovoljstvo klijenta i ukupna korisnost napravljene analize na prvom mjestu. Meni je dotiš doista bio svjetlo na putu, te me potaknuo da napravim prvi korak ka pisanju knjige “Hrabrost na putu sreće: 12 izazova napuštanja zone komfora i kreiranja sretnoga života” u kojoj je i dotiš našao svoje mjesto. U svakodnevici u radu sa ljudima često rado preporučim izradu đotiša kod Margita jer to smatram vrlo vrijednim putokazom za život i alatom za bolje razumijevanje samog sebe i uloge u svijetu.Sa vastuom sam se detaljnije upoznala na Margitovom predavanju u Osijeku koje me oduševilo.  Margito je stan u kojem živim sredio po vastu principima, dodao korektivne mjere jantre i Meru čakru, čime ga je doveo na viši vibracijski nivo što se odmah osjetilo na svim poljima.

ANITA FREIMANN, doktorica sreće, autorica knjige HRABROST NA PUTU SREĆE, osnivačica INSTITUTA ZA SREĆU, izvanredna profesorica na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, Osijek


Prvi put sam se susrela sa jyotish astrologijom. Bila sam zaista iznenađena dubinom i preciznošću koju može otkriti o samoj osobi. Svidjelo mi se što može dati smjernice i razumjevanje u svrhu života i odgovore na neka konkretna pitanja za ljubav, posao i zdravlje! Hvala Margitu na ljubaznosti i divnim savjetima!

JELENA, kozmetičarka, Rijeka


Đjotiš – izvrsna drevna nauka koja uz pomoć Margitove osobnosti i preciznosti postaje alat u rješavanju svih životnih pitanja i izazova. S jedne strane, strogo definiran, inžinjerski pristup a s druge široka, duhovna i nelimitirana osobnost vode do detaljnih odgovora i bezrezervnog davanja sebe prilikom iščitavanja našeg života i svrhe našeg postojanja. Vastu – znanost o stanovanju koju je Margito izvrsno spojio s pojedinačnim đotiš tumačenjima te mene i moju obitelj sagledao iz aspekta energetskih i duhovnih bića i još nas kvalitetnije povezao s prostorom u kojem bivamo a koji utječe na sve aspekte našeg života.

SANJA, instruktorica kundalini joge, Rijeka


Margitov pristup je profesionalan,detaljan sa puno prakticnih rjesenja. Dobila sam uvide na mnoga pitanja. Nakon korekcija u poslovnom prostoru NUVENS YOGA STUDIO stvari su se osjetno pokrenule na bolje. Bitne promjene na podrucju financija ,atmosfere i broja klijenata. Topla preporuka svima.

PETRA, učiteljica yoge i voditeljica NUVENS YOGA STUDIA, Zagreb


Nakon 2 godine premišljanja napravila sam kod Margita vastu analizu stana u kojem živim. Napravili smo korektivne mjere za cijeli stan ali posebno usmjerenje je bilo na sjeveroistok koji predstavlja područje djece,  zato jer 15 godina nisam mogla imati dijete i sve trudnoće su završavale porazno i tužno. Sjeveroistok je bio podosta oštećen i zakrcan. Napravila sam sve što mi je Margito rekao, očistila i rasteretila sobu na sjeveroistoku, stavila svjetloplave zavjese, otvorila rolete te još neke druge stvari, a isto tako postavili smo jantre, korektivne mjere za ispravljanje oštećenja. Također sam aktivirala “vastu oltar pet elemenata” za sjeveroistok odnosno JUPITERA, koji predstavlja djecu tako da sam se još bolje povezala sa tom energijom. Tada sam osjetila unutarnju pokretnost te otvorenost i snagu da napravim još neke stvari vezano uz oplodnju. Nedugo nakon toga posljednja umjetna oplodnja (posljednja zbog toga što uskoro navršavam 49 godina što je limit za ovaj vid oplodnje) je dala odličan rezultat i trudnoća poodmiče sasvim dobro tako da uskoro čekam porod svog djeteta. Jako sam sretna zbog svega toga. Hvala.

NATAŠA, RijekaKad nam je Margito došao napraviti analizu našeg stana odmah sam osjetio da se radi o osobi koja ima kako znanja tako i iskustva. Vrlo vješto i precizno je uočio probleme te ponudio kvalitetna rješenja za njih. Uzeli smo sve preporučene Yantre te ih postavili na odgovarajuće pozicije i aktivirali. Kroz period od mjesec dana mogli su se već osjetiti pozitivni efekti i promjene u životu no bilo je potrebno par mjeseci kako bi već one postale konkretnije i jasno vidljive. Efekti su se pokazali trajnima i blagotvornima za nas u generalnom smislu. Jyotish kod Margita mi je bilo divno i jako ugodno iskustvo sa preciznim i točnim informacijama.  Također analiza perioda koju je Margito napravio uz natalnu kartu se pokazala jako točnom te vrlo dragocijenom indikacijom što dolazi i kako se sa time bolje nositi, tj. bolje pripremiti za to.

FILIP, Rijeka


Bez pretjerivanja mogu reći da mi je vastu kod Margita, ta drevna znanost dala odgovore na moja pitanja i rješenja za problematične životne situacije na jedinstven način u potpunosti stran našem “modernom sustavu”. Vastu je stvarno prekrasan alat za dubinsko razumijevanje sebe i svega što postoji u prostoru.

MARKO, Rijeka


Svjedočim o nekoliko događaja koji su promijenili moj stav o životu na bolje i utjecali na moj životni put, situaciju u financijskom, emotivnom i zdravstvenom aspektu u pozitivnom smislu, a uzrokovani su saznanjem informacija iz mojeg cjeloživotnog jyotish horoskopa, te vastu analize i korekcije postavom jantri u dva stana što je izradio Margito, o čemu sam prvi puta saznao na njegovom zanimljivom predavanju krajem 2016. godine. Margito me savjetovao temeljem jyotish analize mojeg horoskopa koji je izradio i vrlo detaljno protumačio, da saznam koji je povoljan period za prodaju stana i preseljenje i nabavu novog stana. U prvom slučaju u stanu u kojem sam živio i koji sam bezuspješno pokušavao prodati preko godinu dana, situacija se promijenila nakon postave korektivnih jantri na bolje nakon samo mjesec dana početkom 2017. godine, jer sam uspio brzo i povoljno prodati taj stan. U drugom slučaju Margito mi je savjetovao kakav tip stana bi bio dobar za privlačenje prosperiteta na polju financija i emotivnog zadovoljstva i koji je povoljan period za kupnju novog stana, pa sam ga i uspio kupiti te nakon postave korektivnih jantri i sri piramide, osjećam znatne promjene u vidu prosperiteta na polju financija, a u stanu se osjećam ugodno, bez stresa, emotivno zadovoljan. Trenutno prolazim kroz period promjene posla, pa sam nakon radionice o izradi vastu oltara 5 elemenata, koju je održao Margito, napravio oltar i započeo promjenu poslovnog aspekta, a Margito me savjetovao temeljem mojeg jyotish horoskopa o pozitivnoj poslovnoj promjeni početkom 2020. godine. Zahvaljujem Margitu na brzom djelovanju i preporučam izradu osobnog jyotish horoskopa te vastu analizu stana i postavu korektivnih jantri, jer mi je to donijelo višestruku korist i pozitivne životne promjene!

LEON, Zagreb


Iskustvo sa dubokim i točnim uvidima kroz đjotiš analizu kod Margita potaknulo me da napravim i vaastu u svom domu. Samo iskustvo postavljanje jantri bilo je jako zanimljivo. Sa svakom pojedinačnom aktivacijom jantre osjetilo se pokretanje nove energije iz jantri. Kao su jantre različite svaka je zračila svoju drugačiju energiju. Sa vaastu korekcijama promjene su se pokrenule te je energija cijelog prostora postala ugodna i podražavajuća, Hvala od srca.

ANA, poslovni menađer, učitelj theta iscjeljivanja, Duga Resa


Kada sam prvi put susrela Margita prije sedam godina, radio mi je đjotish. Zbog njegovog tumačenja, mogla sam se usmjeriti i poslovno i privatno. A od izuzetne važnosti mi je bilo to što mi nikad nije rekao da je nešto zacrtano u kamenu i da postoji mogućnost izbora. Naveo me da na sve životne situacije gledam kao učenje i time obilježio zanimljive periode mog života. Nekoliko godina nakon đjotisha sam se odlucila napraviti vastu u svojoj kuci, a nakon nekog vremena i na poslu. S obzirom da sam hipersenzibilna osoba, uvijek sam osjećala prostor u kojem se nalazim. Vastu mi je pomogao da bolje razumijem što se to nalazi u disbalansu  u prostoru u kojem živim i posljedično to popravim. Također sam prilikom renovacije kuće bila vođena njegovim savjetima čime se protok energije u kući, kao i ugođaj u njoj poboljšao. Na poslu sam primjetila kako bez obzira na određene prepreke, nakon postavljanja jantri, lakše nadilazim prepreke i rastem. Smatram da su oba ova znanja od velike važnosti ako želite poboljšati kvalitetu života u svim smjerovima. Zato hvala Margito na tvojoj posvećenosti, znanju i vremenu koje daješ u to ❤️

SILVIJA, terapeut za kralježnicu, atlasolog, energetski i trener osobnog rasta, Osijek


Izrada vastu projekta za novi stan bila mi je od velike pomoći kako bih bolje upoznala prostor svoga doma i njegove karakteristike, na koji način prostor utječe na mene osobno, na moje uspjehe u poslu, odnosima, obitelji, duhovnosti i sl.. Posebno mi se sviđa da sam naučila različite metode kako vastu korigira prostor, jer ovisno o zamisli interijera uvijek postoji više ponuđenih rješenja te se intervencije mogu estetski lijepo i kreativno uklopiti. Ova korisna drevna znanja Margito prekrasno i nesebično dijeli na personalizirani način. Velika preporuka svakome tko želi pozitivne promjene u svom životu!
DIJANA, instruktorica yoge, Zagreb


Dragi Margito,ovim bi se putem zahvalila za izradu vastua te postavljanje osobnih i drugih jantri u stanu i poslovnom prostoru čime sam dobila sklad energija u mom domu,na radnom mjestu i općenito u mom životu. Još jednom veliko HVALA ?
KARMEN, frizerka, KRK